Telefon: 0049 241 46 37 45 19
Demeter Niederlande Demeter Deutschland
Bio Lebensmittel im Raum Aachen
 

Tips & Informatie

Hier enkele handige tips en bruikbare informaties over onze Demeterproducten- De bruine flessen of glaasjes minimeren de lichtinvloed op de melkproducten. Door het licht kunnen de melkproducten zo van smaak veranderen dat zij ongenietbaar worden.

Demeter Aachen, Tipps
Plastic en geplastificeerde verpakkingen bevatten weekmakers. De weekmakers verbinden zich in kleine hoeveelheden met melk en beïnvloeden deze. Het meerwerk dat ontstaat door het gebruik van glas nemen wij graag op de koop toe en gaan ervan uit dat dit ook in de zin van het kwaliteitsbewustzijn von onze klanten is. Wij stellen uw medewerking zeer op prijs, als u het glaswerk weer schoon teruggeeft. Homogeniseren van melk wordt bewust achterwege gelaten. Bij het homogeniseren wordt de melk onder hoge druk op een plaat gespoten, waardoor de natuurlijke vetbolletjes tot in hun fijnste structuur verkleind worden. Dit heeft als gevolg dat de melk niet oproomt (het vormen van een laagje room op de melk), dat door sommige mensen als visueel niet zo aantrekkelijk wordt beschouwt. U kunt de melk voor gebruik schudden zodat de room zich weer natuurlijk vermengt met de melk of u kunt zonder problemen de melk ontromen en zo uw eigen boter maken. (3 Ltr verse Melk levert ca. 80gr boter)

Demeter Aachen, Milch
Onze melk wordt niet onder vacuum afgevuld, waardoor u niet het welbekende klikken van het deksel hoort Om de versheid van de melk te garanderen is er een zegel aangebracht op het deksel. U kunt aan het zegel zien dat het glaswerk ongeopend is bij aankoop.

Na het openen van het glaswerk is het product nog maar beperkt houdbaar.
De houdbaarheidsdatum geldt alleen voor de gesloten originele verpakking.

Melk wordt het beste bewaard in een koelkast bij max- 7°C. Plaats de melk niet in de koelkastdeur.
Dit is de warmste plek van de koelkast. Door het openen van de deur wordt deze plek vaker verwarmd. Wij raden aan de melk bovenin de koelkast te leggen.

Melk is een zeer gevoelig product. Het is daarom van belang de koeling zo min mogelijk te onderbreken en niet te lang buiten de koelkast te plaatsen.

Demeter Produkte in Aachen

Biohof Aachen

Biohof Aachen in Europa
 
Impressum